0 0
Read Time:2 Minute, 4 Second

Olyan szuper és megnyugtató érzés, amikor hazaér az ember és meglátja a falon a szeretteinek, családjának a képeit, kicsit elszáll az aznapi stressz és nyomás érzése. Amikor még csak fontolgattam, hogy külön fogok költözni a szüleimtől, tervezgettem, hogyan fogom berendezni a lakásom/házam, és már akkor biztos voltam benne, hogy lesz egy falam, amit tele rakok képekkel és egyéb díszekkel.

Oké, legyen egy ilyen falam, de hol? Olyan üres falat válassz, ahol ez a sok kép nem vonja el a figyelmet másról. Nálunk adott volt, hogy a lépcsőfordulóban van egy csábítóan üres kis sarok. Ha van egy szép nagy helyed, akkor remek lehetőség van a kezedben.

Fő a türelem!

A mi galéria falunkon lévő képkeretek és tárgyak nagyjából 1 év alatt gyűltek össze, egy része lakberendezési áruházakból van (Jysk, Pepco, Ikea), egy részét ajándékba kaptuk, és van, amit papám kis fészerében találtam, mint a feketére fújt kulcs alakú kulcstartó, de olyan is akad, amit én készítettem, mint a”Farmhouse” felirat. Ez a fal Rólad és a családodról kell, hogy szóljon, ez nem fog menni egy nap alatt, nem éri meg összecsapni.

Ahhoz, hogy egy igazán jó látványt nyújtó összhatást érj el, sokat kell tervezni és még többet nézelődni, főleg, ha esélyed sincs nagyszülők ereklyéi között kutakodni. Érdemes „lomis” vagy bolha piacokra járni, sok kis apróságot lehet találni, ami kis átalakítással fantasztikusan mutat majd a falon. Figyelj a színekre, hidd el, sokat számít! Mielőtt neki látsz, irány a Pinterest. Sokkot fogsz kapni…

https://hu.pinterest.com/search/pins/?q=gallery%20wall&rs=rs&eq=&etslf=4288&term_meta[]=gallery%7Crecentsearch%7C0&term_meta[]=wall%7Crecentsearch%7C0

Készíts egyedi dolgokat!

Nálam akadtak régi képkeretek is, amikből kiszedtem a képeket, kaptak egy vintage stílusú fehér kopott hatású festést, majd a belsejét csirkehálóval egészítettem ki, kaptak még egy zsákvászon szalagot, amire fehér műanyag betűt ragasztottam ragasztópisztollyal.

Amikor eldöntötted, hogy miket szeretnél a falon látni, akkor fogj pár háztartási papírt, mindent rajzolj körbe és vágj ki. Írószerben lehet venni Pritt öntapadós gyurmaragasztót, (lehetőleg fehéret), majd szépen kezdd el felragasztani a papírokat a falra. Ragasztószalagot csak azért nem javaslok, nehogy lerántsa a festéket a falról. Ha mindennek megvan a helye, meg kell mérned, hol helyezkedik el a képkeretek akasztója, jelöld be őket a papírokon és oda szegelj vagy fúrj, nekem elég volt csak szeggel dolgozni. Az idő során tudod cserélni a képeket, vagy akár bővíteni is lehet, de túlzásba ne ess.

Ha kész vagy vele, főzz egy kávét, ülj le elé és csak gyönyörködj!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?