0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Ha bármikor is kételkedtél abban, hogy neki ugorj egy bútordarabod felújításába, hát itt egy pozitív példa.

Fenyő szín. Ha jobban belegondolok, mindig is egy rönkházban képzeltem el az életem egy erdő szélén. Nagy álmodozó vagyok…

De ez a kis fenyő cipőtartó valahogy nem lopta be magát a szívembe. Pedig manapság mennyibe kerül egy tömör fából készült bútor? Jézusom…

Szokásomhoz és hobbimhoz híven megoldottam a szín problémát. Ugyanazzal a festékkel dolgoztam, mint a lépcső felújítása során, az a jó, ha illenek egymáshoz. Szerintem.

Jött a szokásos tervezés, kivittem a fészerbe, mivel erős lakkozás volt rajta, egy 80-as csiszolópapírral, excentercsiszoló segítségével átmentem rajta.

A teteje lett paliszander, illetve a fiókok belseje, a többi fehér. A sima kis gombok helyére rendeltem új bútorgombokat , de még mindig nem voltam teljesen elégedett.

Aztán felvillant az a bizonyos égő a fejemben. Stencil kell ide. Bakként utálom a csicsás dolgokat, minden legyen egyszerűen nagyszerű, de legyen különleges, na ez okoz nekem mindennap mindenben saját magam által generált problémákat. De hát mi sem egyszerűbb annál, mint elrejteni ezt a különlegességet, így megmarad a visszafogott egyszerűség és akkor jön a kérdés: Akkor meg minek? – a válaszom „Csak.”

A szekrény felújítása 2 napot vett igénybe, az is azért, mert a fehér részen 3 réteget kellett keni és lassan száradt. Íme az eredmény:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %