Szia,

Örülök, hogy itt vagy.

Tudod, kislány koromban sokat ábrándoztam azon, vajon mi leszek, ha nagy leszek? Őszintén szólva ez még a mai napig minden nap elgondolkodtat. Édesanyám egy művészeti általános iskolába iratott be, ahol rengeteget festettünk, rajzoltunk, agyagoztunk, tűzzománccal dolgoztunk, szőttünk és barkácsoltunk. Aztán eljött a középiskola és valahogy elszakadtam a művészettől, de a mai napig bennem van, ahogy Laci bácsi a rajztanárom almával ette a szendvicsét.

Székesfehérváron nőttem fel, de a szívem mindig a Balaton-felvidékre húzott és valahogy az élet úgy intézte, hogy a világ egyik legszebb vidékén élhetek festői környezetben a badacsonyi hegyek között.

Az alkotói vágy bennem maradt, egy családi házon amúgy is mindig van mit alakítani, de ha ez azzal párosul, hogy szenvedélyed a lakberendezés, akkor néha igencsak mélyen belekell nyúlni abba a bizonyos zsebbe.

Rengeteg olyan holmi volt körülöttem, amit kidobásra ítéltem, de egy kis kézügyességgel újjá lehet varázsolni. Persze, amikor az interneten keresgéltem, alig találtam egy két blogot vagy posztot, aki pontosan leírtavolna, hogy mit kell tennem, vajon teljesen le kell csiszolnom, azt az ajtót, vagy hol találok hozzá olcsón bútorgombot.

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy segítsek olyanoknak, akik nem „csak lefóliázni” akarnak egy szekrényajtót, valami egyedit szeretnének maguknak vagy ajándékba bárkinek.

Tarts velem, alkossunk valamit!

Kis Brigitta