0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Bevallom őszintén, Pinterest rajongó vagyok! Rengeteg olyan ötlet van rajta, ami otthon kivitelezhető és feldobja a szoba hangulatát.

Na ez a lámpa nem egy ilyen „koppintott”  DIY kiadás.

Apósom munkájából eredendően van pár maradék faanyag a kert mélyén. Néha csak kisétálok és tervezgetek, fantáziálgatok, miből mit lehetne alkotni. Mivel a házunk már eleve berendezett volt, akadt pár régi holmi, ami hasznos, de az én stílusomnak ronda.

Találtam egy fagerenda maradékot, egy asztali lámpát, ami szét volt esve, kiürült egy borosüveg is és megszületett az elképzelés.

A faanyagot lecsiszoltam, mivel már régóta kint lehetett lekezeltem egy rovarölő permettel, a közepét kifúrtam, majd csináltam rá egy kis mélyített peremet, hogy az üveg megálljon rajta. Lefestettem lazúrral és lakkoztam.

Aztán szétszereltem az asztali lámpát és ügyesen beszereltem.

Jött a borosüveg. Üvegvágóval nem rendelkezem, de emlékeztem, hogy Youtube-on van pár videó, amikben egy különleges technikával leválasztják az üveg alját, úgy hogy lepattan az alja az üvegnek. A technikát nem részletezem, inkább itt egy link:

Az üveg szélét, egy gyenge csiszolópapírral átcsiszoltam, hogy ne vágjon, utána lefújtam egy tejüveg spray festékkel.

Mivel az üveget nem fixáltam a fára, az égőcsere miatt, ezért ha gyerek van a háznál, mindenképpen számukra elérhetetlen helyre tegyétek az ilyen alkotásokat.

Remélem ihletet kaptál az alkotáshoz!

További szép napot kívánok!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Vélemény, hozzászólás?